Hallo, wat leuk dat je mijn site gevonden hebt! 

Ik ben Colin Bos, bouwjaar 1984, werkzaam bij Philips in Eindhoven en sinds begin 2017 in de ban van fotografie. Bijna alle vrije uurtjes die ik kan vinden steek ik in mijn passie. Er is voor mij geen fijner gevoel dan het oppakken van een camera in de wetenschap dat je iets gaat creƫren dat uniek is. En met uniek bedoel ik dat er geen enkel beeld ooit precies hetzelfde zal zijn als de jouwe, niet dat iedere foto de moeite waard is ;)

Het meest gelukkig word ik van het vastleggen van de pracht van emoties. En dan schiet ik mijn plaatjes het liefst wanneer ik me op de achtergrond begeef, zodat de resultaten zo authentiek mogelijk zijn. Soms ontkom je niet aan poseren, maar mijn doel is altijd om spontane en 'echte' foto's te maken.

Dus het maakt niet uit of je eindelijk gaat trouwen, je op driekwart van je zwangerschap bent, je nog steeds die ene familiefoto mist, je net je ware liefde hebt gevonden, of een band hebt waarmee je voor het eerst gaat optreden: ik ben je man om het vast te leggen!

Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Groetjes Colin

COLIN + JENNIE

Foto gemaakt door Louise Boonstoppel

Powered by SmugMug Owner Log In