Vrij werk


Naast het schieten van bruiloften en portretten, houd ik ook enorm van andere soorten fotografie. Landschaps- en natuurfotografie bijvoorbeeld. Of het nu tijdens vakanties in het buitenland is of thuis in Friesland, ik geniet enorm van mooie uitzichten (en dan het liefst gedurende zonsopkomsten en -ondergangen).

Hieronder kun je landschaps- en natuurfoto's vinden die ik tijdens reizen, wandelingen en uitjes hebt gemaakt.Concerten


Als enorme metal liefhebber had ik al een tijdje een wens om een concert vast te leggen. In december 2019 deed ik dat voor het eerst, in metaltempel Dynamo Eindhoven. Supergaaf.

Daarna heb ik in opdracht van zwaremetalen.nl een reportage geschoten van een concert in Tilburg (link), een week voor de corona-pandemie losbrak. Toen er in 2021 weer ruimte was voor concerten, heb ik gelukkig nog een concert van Friesland's beste metal band 'Kjeld' mogen vastleggen.Drone


Daarnaast ben ik sinds kort in het bezit van een drone. Eindelijk :) Lang heb ik getwijfeld of ik er 1 wilde, en nu is het er toch van gekomen.

Een drone is voor mij niet zomaar een speeltje; het is een nieuw stuk gereedschap in mijn fotografie-arsenaal. Met een drone kun je plaatjes schieten die normaal gesproken niet mogelijk zijn, en dat spreekt mij enorm aan.

Voorlopig is het nog even oefenen, en zodra ik dit vaartuig helemaal onder controle heb ga ik 'm zeker gebruiken bij trouwreportages.


Reportages Drone

Powered by SmugMug Owner Log In