De mooiste dag van jullie leven...


Yes! Jullie gaan trouwen! Je hoort het bijna iedereen zeggen: het is de mooiste dag van je leven! En dat is het ook! De dag die draait om jullie liefde voor elkaar, gevierd met iedereen van wie jullie houden. Het is een dag waarvan je niet wilt dat 'ie ophoudt. Ik help graag om de herinneringen aan jullie dag springlevend te houden!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Of het nu gaat om de tranen tijdens het voorlezen van de geloftes, de ontroerende speech van je moeder, je prachtige neefje die de ringen komt brengen, je tante die net iets teveel heeft gedronken; goede foto's zorgen ervoor dat je alles weer opnieuw beleeft. Ik zou het een eer vinden om jullie dag vast te leggen. Gedurende de dag zal ik de belangrijkste momenten op een treffende manier vastleggen en daarnaast op zoek gaan naar betekenisvolle beelden die het verhaal van jullie bruiloft vertellen.

Nieuwsgierig? Klik op de foto's op deze pagina om de bijbehorende reportage te zien.Waarom zouden jullie voor mij kiezen? Jullie mogen van mij verwachten ik er alles aan doe om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Daarbij is het voor mij het meest belangrijk dat jullie dag verloopt zoals jullie dat willen. Daarom plannen we samen een kennismakingsgesprek, waarin we jullie dag doornemen en jullie wensen bespreken. Hierbij kan ik bijvoorbeeld meedenken over de locatie en tijd van de fotoshoot. 

Om elkaar beter te leren kennen, doen we een loveshoot op een plek naar keuze. Op deze manier krijgen jullie een idee hoe ik fotografeer, en hebben jullie de mogelijkheid om me de hemd van het lijf te vragen ;) De foto's van deze loveshoot kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken voor de officiële uitnodiging.

Tussentijds ben ik altijd bereikbaar voor advies en overleg. Ook vind ik het belangrijk om flexibel te zijn. Dus mochten jullie wensen om wat voor reden dan ook veranderen, dan is er altijd ruimte om dit te bespreken.


Ik werk met een basispakket. In dit pakket zit alles wat jullie nodig hebben voor tastbare en dierbare herinneringen aan jullie trouwdag. Met dit pakket zorg ik ervoor dat het verhaal van jullie dag op een prachtige manier in beelden wordt gevangen. Het basispakket bestaat uit:

8 uur fotografie | Binnen 2 dagen een mini-reportage en binnen 4 weken de complete reportage | Minimaal 350 foto's geleverd in een online galerij | Een trouwalbum (20x20cm, 20 pagina's) en een afdruk naar keuze op A4 formaat

De investering voor dit basispakket (inclusief loveshoot) is €1500,- (inclusief BTW).

Is 8 uur niet genoeg, of wil je liever een groter album? Geen probleem. Het basispakket kan uitgebreid worden naar jullie wensen. Elk extra uur fotografie is €125,-.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met mij op via de 'contact' button.


Powered by SmugMug Owner Log In