De mooiste dag van jullie leven...


Je hoort het bijna iedereen zeggen: het is de mooiste dag van je leven! En dat is het ook! De dag die draait om jullie liefde voor elkaar, gevierd met iedereen van wie jullie houden. Het is een dag waarvan je niet wilt dat 'ie ophoudt. Ik help graag om de herinneringen aan jullie dag springlevend te houden!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Of het nu gaat om de tranen tijdens het voorlezen van de geloftes, de ontroerende speech van je moeder, je prachtige neefje die de ringen komt brengen, je tante die net iets teveel heeft gedronken; goede foto's zorgen ervoor dat je alles herbeleeft zoals het was. Ik zou het een eer vinden om jullie dag te mogen vastleggen. Gedurende de dag zal ik de belangrijkste momenten op een treffende manier vastleggen en daarnaast op zoek gaan naar betekenisvolle beelden die het verhaal van jullie bruiloft vertellen.

Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Bekijk hieronder een aantal bruiloften die ik recentelijk heb gefotografeerd.Wat is de investering?


Ik werk met een basispakket. In dit pakket zit alles wat jullie nodig hebben voor tastbare en dierbare herinneringen aan jullie trouwdag. Met dit pakket zorg ik ervoor dat het verhaal van jullie dag op een prachtige manier in beelden wordt gevangen. Het basispakket bestaat uit:


8 uur fotografie

Binnen 2 dagen een mini-reportage en binnen 4 weken de complete reportage

Minimaal 350 foto's geleverd in een online galerij en op USB stick

Een trouwalbum (20x20cm, 25 pagina's)

Een afdruk naar keuze op A3 formaat

Eventuele reis- en parkeerkosten 


Daarnaast doe ik graag een loveshoot met jullie, zodat we elkaar wat beter leren kennen (en je kunt de foto's eventueel gebruiken voor de uitnodiging). Uiteraard ben ik in de maanden voor de bruiloft ook altijd beschikbaar voor overleg. Ik denk graag met jullie mee en help waar ik kan.

De investering voor het basispakket (inclusief loveshoot) is €1400,-.

Is 8 uur niet genoeg, of wil je liever een groter album? Geen probleem. Het basispakket kan uitgebreid worden naar jullie wensen. Elk extra uur fotografie is €125,-.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met mij op via de 'contact' button.

Powered by SmugMug Owner Log In