Wie ben ik?

Untitled photo

Hallo, wat leuk dat je mijn site gevonden hebt!

Ik ben Colin Bos, bouwjaar 1984, woonachtig in het pittoreske Friese Terherne met mijn fantastische vrouw Jennie en onze prachtige dochter Indy. Na een studie sociale psychologie in Groningen heb ik in 2016 mijn doctoraat mogen ontvangen na 4 jaar onderzoek doen aan de Wageningen Universiteit. Inmiddels ben ik al ruim 5 jaar werkzaam als onderzoeker bij Philips in Eindhoven. 

Sinds begin 2017 ben ik in de ban van fotografie. Bijna alle vrije uurtjes die ik kan vinden steek ik in mijn passie. Er is voor mij geen fijner gevoel dan het oppakken van een camera in de wetenschap dat je iets gaat creƫren dat uniek is. En met uniek bedoel ik dat er geen enkel beeld ooit precies hetzelfde zal zijn als de jouwe, niet dat iedere foto de moeite waard is ;)

Het meest gelukkig word ik van het vastleggen van de pracht van emoties. En dan schiet ik mijn plaatjes het liefst wanneer ik me op de achtergrond begeef, zodat de resultaten zo authentiek mogelijk zijn. Soms ontkom je niet aan poseren, maar mijn doel is altijd om spontane en 'echte' foto's te maken.

Dus gaan jullie trouwen, zijn jullie zwanger, hebben jullie net een kleintje gekregen, wil je nog steeds die ene familiefoto, of heb je net je ware liefde gevonden: ik ben je man om het vast te leggen!

Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Groetjes Colin

Powered by SmugMug Owner Log In