Wie ben ik?


Untitled photo

Hallo, wat leuk dat je mijn site gevonden hebt!

Ik ben Colin Bos, bouwjaar 1984, woonachtig in het pittoreske Friese Terherne met mijn fantastische vrouw Jennie en onze prachtige dochters Indy en Freya.

Sinds begin 2017 ben ik in de ban van fotografie. Er is voor mij geen fijner gevoel dan het oppakken van een camera in de wetenschap dat je iets gaat creƫren dat uniek is. En met uniek bedoel ik dat er geen enkel beeld ooit precies hetzelfde zal zijn als de jouwe, niet dat iedere foto de moeite waard is ;)

Het meest gelukkig word ik van het vastleggen van de pracht van emoties. En dan schiet ik mijn plaatjes het liefst wanneer ik me op de achtergrond begeef, zodat de resultaten zo authentiek mogelijk zijn. Mijn doel is altijd om spontane en 'echte' foto's te maken.

Dus ga je trouwen, ben je zwanger, heb je net een kleintje gekregen, wil je nog steeds die ene familiefoto, of heb je net je ware liefde gevonden: ik ben je man om het vast te leggen!


Ik ben aangesloten bij Dutch Photographers, een vereniging voor professioneel fotografen. Mijn algemene voorwaarden zijn gelijk aan die van DuPho en hier te vinden.

Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In