Gezellig samen...


'De tiid hâldt gjin skoft' zeggen we in Friesland. Vrij vertaald betekent het dat de tijd (te) snel voorbij gaat. Alle reden om af en toe eens een momentopname te maken. Vooral in het geval van je gezin en je familie. Die zijn constant in beweging; we worden allemaal ouder, er komen af en toe mensen bij en er vallen, helaas, af en toe mensen weg. Het is enorm waardevol om deze ontwikkelingen door middel van beelden te vereeuwigen.

Willen jullie graag een wandeling doen in het dorp waar je vandaan komt? Perfect! Ik loop met jullie mee en kies af en toe een fotogeniek plekje. Liever naar het bos of een picknick doen? Geen probleem. Ik zorg ervoor dat er op een ongedwongen manier sprekende foto's worden gemaakt. Uiteraard is het ook mogelijk om met een groep vrienden/vriendinnen een gezellige shoot te doen!

Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Bekijk hieronder een aantal gezins- en familieshoots die ik in het verleden heb gedaan.Wat is de investering?


Voor gezins- en familieshoots werk ik met 2 pakketten: 1 met en 1 zonder album.

Bij beide pakketten ontvang je minimaal 40 foto's in volledige resolutie die door mij zorgvuldig zijn bewerkt. Maar meestal lever ik er uiteindelijk meer ;) Dus geen gedoe met uitkiezen of bijbetalen voor meer foto's; je krijgt van mij alle foto's.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met mij op via de 'contact' button.


Pakket 1

1 tot 1,5 uur fotografie

Minimaal 40 bewerkte foto's

Foto's aangeleverd in een online galerij via deze website

1 print naar keuze op A4 formaat


Investering: €200,-

Pakket 2

1 tot 1,5 uur fotografie

Minimaal 40 bewerkte foto's

Foto's aangeleverd in een online galerij via deze website

1 print naar keuze op A4 formaat

Album 15x15 (20 pagina's)


Investering: €250,-

Powered by SmugMug Owner Log In